JISPER ZOMERMARKT
Artists
Uitvoerenden
JISPER ZOMERMARKT

Zaterdag 24 juni 2017 zal van 10.00 tot 13.00 uur een zomermarkt worden gehouden in en om de Jisperkerk.

De kerk is het centrale punt waar koffie etc. wordt geschonken en taarten worden geconsumeerd (of mee naar huis genomen). Verder is er in de kerk muziek, beeld, kunst en informatie.

Buiten de kerk is er een markt van boeken, plantjes, kruiden, e.d. De opbrengst daarvan is voor het onderhoud van de kerk.
Eveneens ten behoeve van de kerk wordt in de bakkerij van Dorpsstraat 21 een prachtige collectie lappen verkocht.

En dan is er een rommelmarkt, waar inwoners van Jisp het resultaat van hun zolderopruiming kunnen verkopen. Dit onderdeel van het gebeuren wordt gecoördineerd door Petra Klopper.

Mensen die spullen beschikbaar willen stellen voor de verkoop ten behoeve van de kerk, kunnen dit melden bij fam. Somer, Dorpsstraat 108, tel.075-6875635, email:p.hoenderdaal@planet.nl.

Kaarten kosten € 16,00 (inclusief 1 consumptie) .
U kunt kaarten reserveren via de telefoon bij Karel Besemer 075-6421571
of per mail via: karel.besemer@hetnet.nl .